Notícies

desembre 12, 2011
CONVOCATÒRIA PREMI ALFONSO PERALES D’ASSAIG HUMANÍSTIC 2012
Fundació Alfonso Perales

Podran optar al Premi Alfonso Perales d’Assaig Humanístic 2012 aquelles obres escrites en castellà, inèdites, que analitzin, estudiïn o investiguin aspectes o temes relacionats amb les Humanitats. S’entén per Humanitats, per a aquest cas concret, les temàtiques relacionades amb arguments Filosòfics, Històrics, Artístics, Jurídics, Econòmics, Polítics, Sociològics, Antropològics o de Comunicació. Només sobre aquestes matèries es podran presentar originals.

S’atorgarà un premi de tres mil euros (deduint els impostos legalment establerts) i l’edició, si escau, de l’obra per les Editorials Aconcagua i Àgora Segle XXI, a aquella que, per unanimitat o per majoria de vots, sigui considerada mereixedora del Premi Alfonso Perales per part del jurat.

 

L’admissió d’originals es tancarà el dia 15 de gener de 2012 a les 14:00 hores i hauran de ser enviats a la seu de la Fundació Alfonso Perales Pizarro, al carrer San Vicente, 37-41, 41002 Sevilla, fent constar en el sobre i en la coberta de l’original el nom del Premi.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This