Notícies

març 07, 2017
CRIDA A LA PARTICIPACIÓ: DISCUSSIÓ SOBRE POSSIBLES ESMENES A LA LLEI 19/2014 DE TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ PÚBLICA I BON GOVERN
Trobada al Col·legi el proper dilluns 20 de març a les 16:30h

Atès que és una matèria d’especial importància per a tots els que -com tu- ens interessa i ens ocupa la gestió pública i la governança, et convidem a participar en la trobada de col·legiats que farem el proper dilluns 20 de març, a les 16:30 hores, a la seu del Col·legi. Es debatrà sobre el tema que ens ocupa i recollirem les aportacions que sorgeixin, les quals farem arribar després en nom del Colpis a la Secretaria de Transparència i Govern Obert.

Per tal de facilitar l’accés i afavorir la participació en aquesta consulta, la Secretaria ha esbossat alguns punts a revisar sobre aquesta llei, com ara els següents:

A) Creieu que el reglament hauria de contribuir a delimitar els subjectes obligats per la Llei de Transparència

B) Aquesta norma facilitarà l’aplicació de la Llei de Transparència per part d’ens locals, entitats del sector públic, universitats públiques, i d’altres subjectes obligats diferents de l’Administració de la Generalitat?

C) Quins aspectes de publicitat activa s’haurien de concretar amb aquesta iniciativa normativa?

D) Hi ha algun element del dret d’accés la regulació del qual sigui prioritària?

De totes formes, tractarem tots els aspectes que els participants creguin oportuns. En aquest enllaç podràs trobar més informació sobre aquest procés de consulta. Preguem que confirmis l’assistència mitjançant el correu secretaria@colpis.cat indicant a l’assumpte “Transparència”.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This