Notícies del Col·legi

CRIDA DE PARTICIPANTS PER AL PROGRAMA DE MENTORATGE DE JOVES PROFESSIONALS EN L’ÀMBIT DELS AFERS PÚBLICS I LES RELACIONS INSTITUCIONALS

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya (COLPIS) i l’Associació de Professionals de les Relacions Institucionals (APRI), iniciaran a la tardor un programa pilot a Catalunya de mentoratge de joves en l’àmbit dels afers públics i les relacions institucionals.

A través d’aquest primer projecte volem complir un doble objectiu: fer divulgació del nostre sector i crear una comunitat sòlida de professionals a Catalunya.

El programa es realitzarà durant el darrer trimestre de de 2022 i comptarà amb una sessió de presentació oficial prèvia a càrrec de professionals amb una àmplia experiència al sector.

Per tal de comptar amb tots/es vosaltres, des del COLPIS fem una crida als i les professionals d’aquest àmbit que estiguin interessats/des en formar part de l’equip de mentors/es.

Els/les mentors/es hauran de comprometre’s a realitzar dues sessions d’orientació de, mínim, una hora de duració. Els horaris d’aquestes sessions seran acordats prèviament entre ambdues parts.

Podeu confirmar el vostre interès omplint aquest FORMULARI -abans del 15 d’agost-, i enviar-nos qualsevol dubte a colpis@colpis.cat

Últimes notícies

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This