Notícies

juny 15, 2021
CRIDA PER RECOLLIR TREBALLS SOBRE LES APORTACIONS DE LA SOCIOLOGIA ALS EFECTES DEL COVID19

L’Associació Catalana de Sociologia (ACS) treballa en un projecte multidisciplinari per a identificar, classificar, analitzar i visibilitzar les aportacions científiques que s’han fet des del camp de la sociologia per analitzar les mutacions socials que ha provocat i està provocant la pandèmia de COVID-19.

 

Per aquest motiu fem extensiva la crida de l’ACS per a què els i les professionals de la sociologia que hi estiguin interessats/des enviïn les seves publicacions, articles, xerrades, o altres accions de divulgació i transferència al voltant de les problemàtiques socials derivades de la pandèmia i de la seva gestió i afectació des dels inicis i durant la seva evolució. La recerca també està oberta a incloure les referències de línies d’investigació, projectes de recerca tan d’àmbit públic com privat, acadèmic i professional a nivell nacional o internacional per tal de visibilitzar les aportacions d’aquesta disciplina a la societat.

 

Totes les persones que estiguin interessades en col·laborar en aquest recopilatori poden escriure a l’ACS a la direcció de correu electrònic acs@iec.cat preferiblement abans del 15 de juny de 2021.

Share This