Notícies

octubre 24, 2020
CURS: COM ACONSEGUIR RECURSOS DE LA UNIÓ EUROPEA
Estratègies de desenvolupament i gestió de projectes

Entrem en uns anys clau, amb les darreres  convocatòries dels fons del període 2014-2020, que es poden utilitzar fins el 2022, i l’arrencada del nou període de programació 2021-2027.  La Unió Europea pot dotar d’un finançament important les estratègies locals que contribueixin a les polítiques europees, però cal incorporar els mecanismes d’obtenció i gestió dels fons a les diverses organitzacions que hi poden acudir. La preparació i participació en projectes d’aquestes característiques requereixen d’una metodologia de treball exhaustiva i complexa per tal d’obtenir resultats òptims.

 

El Colpis presenta aquest programa formatiu amb l’objectiu de capacitar professionals que participin o vulguin participar en la planificació, el disseny i la gestió de projectes finançats per la Unió Europea, ja sigui a través d’institucions públiques o privades.

 

El curs s’impartirà els dimarts des del 27 d’octubre fins al 15 de desembre, de 16h a 20h de la tarda. La data límit per a les inscripcions és el 26 d’octubre.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This