Notícies

gener 11, 2017
CURS ‘EINES DE GESTIÓ 2.0 I XARXES SOCIALS’
Inscripcions fins al 14/02

Avui en dia tothom coneix alguna eina de gestió de la informació i té algun perfil a les xarxes socials. Però cada eina és un món i molts cops no som conscients que podríem treure’n més rendiment. Aquest curs no és només una introducció a aquest tipus d’eines, sinó també una bona ocasió per perfeccionar-ne l’ús.

Iniciarem el curs fent una breu cronologia de l’evolució d’internet i tot seguit ens endinsarem en allò que més ens interessa: coneixerem eines de gestió de la informació (marcadors socials com Diigo, eines de subscripció de canals RSS com Feedly, escriptoris virtuals com Symbaloo o eines de gestió informativa com Evernote), eines de Google per al treball col·laboratiu i altres eines 2.0 per a l’organització del temps i les tasques. Així mateix, també explicarem com optimitzar el nostre perfil a xarxes socials com Facebook, Twitter i LinkedIn i emprar-les a nivell professional.

Destinat a professionals que hagin de treballar diàriament amb aquest tipus d’eines, el curs serà impartit per Noemí Roig, professora i consultora en xarxes socials, màrqueting digital i comerç electrònic.

Share This