Notícies

abril 03, 2020
CURS EN LÍNIA: ANÀLISI DE XARXES SOCIALS
Inscripcions obertes fins al 15 d’abril

L’objectiu del curs és introduir els conceptes bàsics de l’anàlisi de xarxes socials, aprendre a  recollir dades, analitzar diferents tipus de xarxa, operar amb programes d’anàlisi de xarxes i a aprendre a representar les dades gràficament.
 
Dirigit a tècnics/ques d’investigació social i d’investigació de mercats, consultor(e)s i a qualsevol persona interessada en la matèria, amb l’objectiu que l’alumnat aprengui a analitzar cada cas des d’una perspectiva relacional amb les eines disponibles i que incorporin aquesta competència al conjunt de recursos per a la investigació social i cultural.
 
El curs anirà a càrrec de:

Sra. Beatriz Patraca, Doctoranda en Antropologia. Professora de la UOC. Analista de Xarxes Socials i Netnografia.

Dr. José Luis Molina, Professor titular d’Antropologia social de la UAB. Expert en xarxes socials, impulsor de la llista XARXES (www.redes-sociales.net) i de la Revista Hispana per a l’Anàlisi de Xarxes Socials (http://revista-redes.rediris.es).

El curs es farà del 16 d’abril fins el 28 de maig, de forma online. Les persones que estiguin a l’atur han de justificar la seva situació en el moment d’inscriure’s al curs

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This