Notícies

juliol 30, 2021
CURS EN LÍNIA: DISSENY DE PLANS D’IGUALTAT
Inscripcions obertes fins al 27 de setembre! 

Per realitzar un Pla d’Igualtat que compleixi amb els requisits recollits en la legislació vigent catalana cal seguir un procés molt concret, que s’inicia amb la creació d’una comissió d’igualtat dins l’empresa, la realització d’un diagnòstic negociat, si és el cas, amb la representació legal de les persones treballadores, i la proposta d’actuacions concretes de millora que hauran d’aprovar-se en la comissió i avaluar-se anualment.

 

En aquest curs es treballarà tant el procés com els continguts que ha de tenir un Pla d’Igualtat, la informació imprescindible per aprendre a dissenyar un Pla o assessorar una empresa o organització que vulgui dissenyar el seu Pla d’Igualtat.

 

La formació es portarà a terme en línia, del 27 de setembre al 8 de novembre. Anirà a càrrec de Mònica Gelambí. Doctora per la Universitat Rovira i Virgili, amb menció de doctorat europeu. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UB i en Dret per la URV. Des del 2008 és directora del Centre Atena Gender Consulting, especialitzat en formació i recerca en temes d’igualtat en gènere al món local. 

Share This