Notícies

abril 18, 2020
CURS EN LÍNIA: INFORMES D’AVALUACIÓ D’IMPACTES DE GÈNERE
S’imparteix online des del 20 d’abril fins l’1 de maig

El curs pretén introduir a persones no especialistes en polítiques d’igualtat de gènere en el disseny i realització d’informes d’avaluació de l’impacte de gènere.

En la primera part, s’introduiran els conceptes que permeten entendre per què parlem d’igualtat de gènere, quins objectius es persegueixen i quines són les diferències i desigualtats de gènere que existeixen en el nostre territori des d’un enfocament interseccional.

 

A continuació, es  presentaran una de les principals eines per implementar el principi de transversalitat de gènere en les polítiques, programes i serveis: els informes d’avaluació de l’impacte de gènere, eina que es treballarà a partir de casos pràctics.
 

El curs anirà a càrrec de Mònica Gelambí. Doctora per la Universitat Rovira i Virgili, amb menció de doctorat europeu. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UB i en Dret per la URV. Des del 2008 és directora del Centre Atena Gender Consulting, centre especialitzat en formació i recerca en temes d’igualtat en gènere en el món local.


Aquest curs s’impartirà en format on line des del 20 d’abril a l’1 de maig de 2020. Les persones que estiguin a l’atur han de justificar la seva situació en el moment d’inscriure’s al curs

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

CARTELL DEL CURS

Share This