Notícies

abril 04, 2020
CURS EN LÍNIA: TÈCNIQUES D’ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES MULTIVARIABLES D’INTERDEPENDÈNCIA
Inscripcions obertes fins al 13 d’abril

A partir del coneixement de les tècniques d’anàlisi de dades estadístiques de caràcter bivariable (com la regressió, l’anàlisi de variància o de taules de contingència) el curs està pensat per donar un pas més en el tractament de la informació estadística per tal de plantejar anàlisis multivariables. 

Aquest curs es centrarà doncs en els models d’interdependència on l’objectiu és analitzar les seves interrelacions com a conjunt per tal de permetre l’estructuració de les dades, amb finalitats tant exploratòries com explicatives.

El contingut del curs requereix una formació prèvia sobre l’anàlisi de dades estadístiques en ciències socials i, en general, en metodologia i en tècniques d’investigació social.

La formació anirà a càrrec del Dr. Pedro López-Roldán, doctor en Sociologia (UAB) i membre l’Institut d’Estudis del Treball (IET) i de la també doctora en Sociologia Sandra Fachelli (Universidad Pablo de Olavide) i membre de l’Institut d’Estudis del Treball. 


L’inici del curs està previst pel 14 d’abril. Les persones que estiguin a l’atur han de justificar la seva situació en el moment d’inscriure’s al curs

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This