Notícies

abril 01, 2021
CURS EN STREAMING: DISSENY, REALITZACIÓ I ANÀLISI D’ENQUESTES
Últims dies de matrícula!

Actualment, l’accés a la informació ja no és un obstacle. Tenim molta informació, massa i el que importa avui en dia és, d’una banda, saber si és fiable i, de l’altra, saber interpretar-laPel que fa les enquestes, és especialment important saber com s’ha recollit aquesta informació i, tant si es tracta d’obtenir noves dades com treballar amb informació ja existent és fonamental tenir coneixements sobre com s’ha dissenyat tot el procés de recollida d’informació.

 

Destinat a totes aquelles persones que tinguin necessitat d’obtenir informació mitjançant enquestes quantitatives, el curs té com a objectiu que l’alumnat aprengui les eines bàsiques per a dissenyar correctament una investigació quantitativa mitjançant enquestes com a instrument de recol·lecció de dades.

 

El curs s’impartirà en streaming, del 8 al 29 d’abril de 16h a 20h de la tarda. Anirà a càrrec de Montse Ferré Delgado, exdirectora d’estudis quantitatius a l’Instituto DYM, col·laboradora del GESOP i professora associada a la Universitat Autònoma de Barcelona

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This