Notícies

abril 20, 2021
CURS EN STREAMING. R PER A L’ANÀLISI DE DADES I PROGRAMACIÓ
Matrícula oberta!

Aquest és un curs per a principiants que ofereix una introducció a l’anàlisi de dades i a la programació en R. Així doncs, el curs cobreix les eines per a realitzar explotacions de dades, però a la vegada permet entendre la programació com quelcom més enllà del que es pot realitzar amb un full de càlcul com l’Excel.

 

Les habilitats professionals associades al coneixement tècnic d’R com a llenguatge de programació són cada vegada més valorades i imprescindibles en el mercat laboral, i permeten anar més enllà de les anàlisis o metodologies més tradicionals.

 

En aquest curs es prioritzarà el desenvolupament del raonament associat a la programació, així com la capacitació de l’alumnat per a tal d’assolir unes competències autònomes a l’hora d’afrontar problemes reals de manera creativa, reproduïble i automatitzada.
 

El curs es portarà a terme en streaming del 13 al 27 d’abril, de 18h a 21h de la tarda. Anirà a càrrec de Joan Gasull, sociòleg i científic de dades amb àmplia experiència docent a diverses universitats.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This