Notícies

desembre 01, 2019
CURS: INTRODUCCIÓ AL PROTOCOL
Inscripcions obertes fins al 6 de desembre

Aquest curs permet conèixer els principis bàsics del protocol i la seva vinculació amb els actes públics i privats de diferents àmbits; dominar les tècniques i eines principals per a l’efectiva organització dels actes i reconèixer les sinergies relacionals i comunicatives que el protocol aporta a empreses i institucions.
 
El curs està destinat a comunicadors d’institucions, empreses i organitzacions, membres de gabinets de premsa, de consultories de comunicació i RRPP o que hagin d’informar sobre tot tipus d’actes institucionals o privats.

L’objectiu és que l’alumnat es familiaritzi amb el protocol per tal de saber aplicar-lo en diferents circumstàncies. Encara que la temàtica pugui semblar allunyada per a les persones que no treballen directament en les institucions, sempre és útil tenir-ne nocions bàsiques per actuar, entendre i informar adequadament en tot tipus d’esdeveniments.
 
Les classes s’impartiran els dimarts 10 i 17 de desembre, de 15.30h a 19.30h al Col·legi de Periodistes de Catalunya (c. Rambla Catalunya, 10 de Barcelona).
 
La data límit d’inscripcions és el 6 de desembre de 2019.

El preu per a col·legiats i col·legiades és de 68 euros (els que estiguin en situació d’atur tindran un 20% de descompte). El preu per a no col·legiats és de 136 euros, amb un 10% de descompte per a les que estiguin en situació d’atur.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This