Notícies

maig 19, 2020
CURS ONLINE: DISSENY DE PLANS D’IGUALTAT
Inscripcions obertes fins el 26 de maig

Per realitzar un Pla d’Igualtat que compleixi amb els requisits recollits en la legislació vigent catalana cal seguir un procés molt concret, que s’inicia amb la creació d’una comissió d’igualtat dins l’empresa, la realització d’un diagnòstic negociat, si és el cas, amb la representació legal de les persones treballadores, i la proposta d’actuacions concretes de millora que hauran d’aprovar-se en la comissió i avaluar-se anualment.

 

En aquest curs treballarem tant el procés com els continguts que ha de tenir un Pla d’Igualtat, la informació imprescindible per aprendre a dissenyar un Pla o assessorar una empresa o organització que vulgui dissenyar el seu Pla d’Igualtat.

 

El curs anirà a càrrec de Mònica Gelambí. Doctora per la Universitat Rovira i Virgili, amb menció de doctorat europeu. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UB i en Dret per la URV. Des del 2008 és directora del Centre Atena Gender Consulting, especialitzat en formació i recerca en temes d’igualtat en gènere al món local.

 

El curs es portarà a terme entre el 27 de maig i el 8 de juliol de manera online a través del Campus Virtual del Colpis (la plataforma Moodle).  Les persones que estiguin a l’atur han de justificar la seva situació en el moment d’inscriure’s al curs

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

CARTELL DEL CURS

Share This