Notícies

febrer 15, 2016
CURS ‘PROCESSOS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA’
Inscriu-t’hi fins al 25 de febrer!

En efecte, en aquesta formació es durà a terme l’estudi d’un cas on els participants hauran d’assumir diferents rols i tècniques per desenvolupar el procés més adient segons el context i els actors identificats. Així, la posada en marxa del procés permetrà emmarcar les seves bases teòriques i conèixer els elements necessaris per a iniciar un procés de participació.

En el programa del curs s’analitzarà no només la participació ciutadana en si sinó també conceptes com ara el govern obert o la participació deliberativa institucional. També es tractarà el procés de participació en si (els aspectes preliminars, l’espai específic i l’accessibilitat a aquesta participació o la construcció col·lectiva del discurs) com la seva avaluació ex-post, l’ús que es pot derivar dels seus resultats o el retorn o retiment de comptes.

Aquesta formació anirà a càrrec de Jordi Pacheco, politòleg i expert en participació ciutadana, i Muntsa Niso, Cap de la Unitat de Participació i Cooperació Internacional de l’Agència Catalana de l’Aigua. Tindrà lloc entre els dies 3 i 17 de març, els dijous de 16:30h a 19:30h a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This