Notícies

maig 08, 2018
CURS: STORYTELLING POLÍTIC
Últimes places!

Aquest curs, plantejat des d’una perspectiva teòrica i pràctica, oferirà als participants la definició i característiques del concepte “storytelling”, i presentarà una sèrie de casuístiques de l’activitat política en què és fàcilment aplicable.  De la mateixa manera, s’exploraran tècniques narratives i les seves aplicacions en àmbits com el municipalisme, la candidatura política, la política d’alt nivell o la “descodificació” de narratives rivals. Així com aprendre a adaptar el relat als diferents canals i suports de difusió.

Destinat a politòlegs, sociòlegs, professionals de campanyes polítiques, consultors i assessors, periodistes, comunicadors i persones interessades.

La docència serà impartida per en Mario Sorribas Fierrro (economista, periodista i consultor) i en Francesc Ponsa Herrera (Periodista, Doctor en Comunicació Social i professor de Storytelling a la UPF). 

La durada del curs és de 16 hores impartides en 4 sessions els dijous, de 16.00 a 20.00 hores, del 7 al 28 de juny, a la seu del Col·legi.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This