Notícies

març 22, 2021
DADES MASSIVES I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PER LES CIÈNCIES SOCIALS
Matrícula Oberta!

En aquest curs, l’expert Jordi Morales us portarà a endinsar-vos en el món del big data o dades massives i en diverses tècniques d’anàlisi basades en intel·ligència artificial, com el Machine Learning o Aprenentatge Automàtic, o la Programació del Llenguatge Natural.

 

El curs es portarà a terme online, de manera asincrònica. Consta de 4 blocs que es portaran a terme durant tres setmanes consecutives. La majoria de les sessions tenen una component pràctica, que l’alumnat podrà dur a terme i replicar amb el seu ordinador.

 

L’objectiu del curs és que els i les estudiants adquireixin i interioritzin coneixements bàsics sobre intel·ligència artificial i desenvolupin competències específiques en l’aplicació de tècniques de classificació, predicció numèrica i clusterització per tal de portar a terme investigacions autònomes. En aquest vídeo de presentació del curs, Jordi Morales, us ho explica amb més detall. 

 

El curs s’impartirà del 25 de març al 15 d’abril de 2021, en format virtual de forma asincrònica mitjançant la plataforma Moodle. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This