Notícies

febrer 09, 2021
DARRERS  DIES PER ENVIAR COMUNICACIONS A L’ESA CONFERENCE 2021
Termini màxim: 15 de febrer

Us recordem que el proper 15 de febrer acaba el termini per presentar les propostes de comunicacions al congrés de l’European Sociological Association, que tindrà lloc del 31 d’agost al 3 de setembre de 2021 en format híbrid, amb seu a Barcelona. Dotze universitats catalanes i diverses organitzacions, entre les quals hi ha el COLPIS, estem treballant com a Local Organizing Committee, per tal d’acollir un congrés extraordinari.
 

D’entre les diferents xarxes de recerca (Research Networks)  i corrents d’investigació temàtiques (Research Streams) segur que n’hi ha del vostre interès, entre elles la Sociologia de dels Coordinadors de l’Educació (RN10); la Sociologia de les Emocions (RN11); la Sociologia dels Comuns (RS14) i El Paper de la Co-Creació en els Coordinadors de les Societats Actuals (RS17), coordinades per membres de l’ACS i, en el cas de les dues últimes, sorgides del Local Organizing Committee.  
 

Podeu fer l’enviament de les vostres comunicacions i el registre mitjançant aquest enllaç. La data límit per a enviar-les és el 15 de febrer

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This