Notícies

juny 25, 2021
DEBAT CATALUNYA SOCIAL: LES BARRERES A LA PARTICIPACIÓ POLÍTICA
Dimarts, 29 de juny a les 9.30h del matí

La Taula del Tercer Sector Social, en col·laboració amb el Diari Ara i l’Ateneu Barcelonès, organitza el dimarts 29 de juny a les 9:30h un nou debat Catalunya Social per presentar el dossier ‘Les barreres a la participació política: una qüestió de democràcia i cohesió‘ que repassa quins són els obstacles amb els quals encara es troben les persones amb discapacitat, migrades, sense llar, les privades de llibertat, la infància i l’adolescència i la gent gran a l’hora d’exercir aquest dret.

 

El document ha estat elaborat per Jordi Pascual, doctor en sociologia, professor associat de la Facultat de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra i professor consultor als estudis de psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya. A banda de la presentació del dossier, hi haurà una intervenció de Jordi Pacheco, degà del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya, i un debat amb persones dels col·lectius que es troben amb aquestes barreres: 

 

◗ Jackeline Marín, persona ususària del CRI La Llavor, Sant Joan de Déu Serveis Socials – Associació Sant Joan de Déu Catalunya.

◗ Camilo Méndez, persona usuària d’Arrels Fundació – Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS).

◗ Sergi Moncunill, membre del consell de participació de persones amb discapacitat de Discapacitat Intel·lectual Catalunya (Dincat).

◗ Pilar Recha, persona usuària de la Fundació Amics de la Gent gran – Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC)

 

L’acte serà semipresencial. Les places presencials a l’Ateneu Barcelonès són limitades per complir amb les mesures de seguretat i protecció de la Covid-19 i el criteri per adjudicar-les serà per rigorós ordre d’inscripció. La presentació també es podrà seguir en línia i en directe a través del Canal de YouTube de la Taula del Tercer Sector.

 

Per a participar-hi, és imprescindible la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

PROGRAMA

Share This