Notícies

juny 24, 2021
DEBAT EN LÍNIA: EL NOU FULL DE RUTA CATALÀ
Dimarts, 29 de juny a les 18h de la tarda 

Després del reeixit debat que vàrem celebrar el 3 de febrer sobre 40 anys de política lingüística, amb reputats/des sòciolingüistes i filòlogues com a ponents (aquí podeu recuperar-ne el vídeo), la comissió que s’ha creat al si de l’ACP per a treballar els temes relacionats amb la llengua (una comissió oberta a tothom interessat en la matèria) ens proposa ara una nova activitat. 

 

Aquest cop l’acte el protagonitzaran representants de difents àmbits de la societat (la cultura, l’educació, els mitjans de comunicació…) i l’objectiu serà debatre un nou full de ruta del català i concretar les demandes a fer a les institucions en els propers quatre anys. 

 

Concretament, la sessió comptarà amb Tatxo Benet (Mediapro), Eudard Voltes (Editor), Mireia Plana (Plataforma per la Llengua) i Iolanda Segura (Ustec). Moderarà el debat la periodista Hortènsia Galí.

 
L’acte es farà en streaming el dia 29 de juny a les 18.00h de la tarda des de la plataforma Zoom (s’enviarà enllaç). Per a participar en la sessió és necessària la inscripció prèvia a través d’aquest formulari

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

TARGETÓ

Share This