Notícies

maig 06, 2020
DEBAT ONLINE: ELS EFECTES DE LA COVID-19 EN LA POLÍTICA CATALANA I ESPANYOLA
Dimecres, 6 de maig a les 18h

Hi ha un ampli acord en què els fets que estem vivint poden canviar el món que coneixem i que impliquen tant oportunitats com perills. Per aquesta raó és important començar a reflexionar sobre les transformacions que poden esdevenir-se i sobre com hauríem de gestionar-ho.
 

Amb aquest objectiu, l’Associació Catalana de Professionals i el Col·legi iniciem un cicle de debats sobre els efectes de la crisi generada pel COVID-19 (sanitària, econòmica, política i social) en diferents terrenys dels nostres àmbits d’interès.
 

La primera sessió, que tindrà lloc dimecres 6 de maig a les 18h de la tarda, la dedicarem a les conseqüències que hi poden haver en la política catalana i espanyola. Comptarem com a ponents convidats amb els politòlegs Nacho Corredor i Àstrid Alemany.
 

Nacho Corredor és politòleg per la Universitat Pompeu Fabra. Soci-Director de beBartlet, gabinet d’incidència pública. Analista de Telecinco, Telemadrid o SER-Catalunya. Ha estat assessor de la Ministra de Política Territorial o el Comitè Organitzador de la COP25, i ha estat consultor senior a Llorente & Cuenca. També és professor en diversos postgraus en matèria de comunicació. 
 

Àstrid Alemany és consultora en comunicació. Experta en redacció, speechwriting i campanyes. Fundadora i Directora d’iPolitics.cat. Ha col·laborat com a analista en diferents mitjans de comunicació.
 

Les intervencions es retransmetran en streaming a través d’una plataforma de vídeoconferències, i tothom hi podrà intervenir fent preguntes i comentaris. Per a participar-hi cal que us inscriviu mitjançant aquest formulari per a poder-vos enviar la invitació a través del correu electrònic. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

INVITACIÓ

Share This