Notícies

juliol 18, 2020
DEBAT POSTELECTORAL: ANÀLISI RESULTATS ELECCIONS GALLEGUES 2020
Dimecres 15 de juliol a les 19h

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de Sociologia de Catalunya l’Institut de Ciències Polítiques i Socials de Catalunya organitzem un debat sobre els resultats electorals dels propers comicis al Parlament de Galicia del 12 de juliol.

 

Per aquest acte comptarem amb destacats experts en la matèria: 

 

Nieves Lagares Diez, doctora en Ciència Política per la Universitat de Santiago de Compostel·la, professora titular de Ciència Política de la mateixa universitat, membre de l’equip d’Investigacions Polítiques de la USC i investigadora d’un gran nombre de projectes de recerca lligats al desenvolupament i aplicació d’una metodologia integral d’anàlisi i gestió dels serveis públics municipals.

 

Anton Losada Trabada, Professor titular de Ciència Política a la Universitat de Santiago de Compostel·la des de 2002,  i periodista i col·laborador en diversos mitjans de comunicació.

 

El director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, Joan Lluís Pérez Francesch, moderarà el debat.

 
La jornada es portarà a terme el dimecres 15 de juliola les 19h de la tarda, a la sala virtual del Col·legi de la plataforma Zoom. Per tal de rebre la invitació per correu electrònic, és necessari inscriure’s a l’acte mitjançant l’enllaç que trobareu a continuació.

ENLLAÇ D’INTERÈS

INSCRIPCIONS

Share This