Notícies

maig 16, 2021
DEBAT POSTELECTORAL ESCÒCIA 2021
Avui dijous, a les 18h (online)

El Colpis organitza el debat postelectoral Les eleccions d’Escòcia 2021: del Brèxit…a un segon referèndum d’autodeterminació? que es portarà a terme online avui dijous 13 de maig a les 18h de la tarda. 

 

Per a la sessió comptarem amb Xavier Solano, politòleg català amb un profund coneixement del govern escocès després del seu pas pel Departament de Salut del Govern Escocès també pel Parlament, com a assistent de l’aleshores diputada Nicola Sturgeon i com a delegat de la Generalitat al Regne Unit, des de 2008 al 2011 i, posteriorment analista polític per al SNP al Parlament Britànic. 

 

I, amb Núria Franco Guillén, actual investigadora postdoctoral a la Universitat Aberystwyth (Gal·les, Regne Unit). La seva tesi doctoral sobre l’anàlisi dels discursos dels partits nacionalistes i regionalistes sense estat sobre la immigració a Catalunya, Escòcia i Quebec va ser guardonada amb el Premi Extraordinari a la Millor Tesi Doctoral de la Universitat (UPF). La seva investigació s’estén a diferents combinacions entre immigració, moviments territorials subestatals, governança i democràcia deliberativa, amb un enfocament de mètodes mixtos centrat principalment en l’ús de dades textuals. És també co-coordinadora de la xarxa de joves acadèmics sobre migració i territori (MiTe) dins del Grup permanent sobre governança multinivell d’IMISCOE.

 

L’acte serà presentat i moderat pel degà del Colpis, Jordi Pacheco. 

 

L’accés és obert a tothom, només cal que cliqueu sobre l’enllaç que trobareu al final d’aquesta nota per accedir a la sessió. 

ENLLAÇ D’INTERÈS

ANAR AL DEBAT

Share This