Notícies

juliol 29, 2018
DESCOMPTE EN EL POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC. UAB
Presentació al Colpis el 12/9

Un any més la Universitat Autònoma de Barcelona ofereix un descompte en la matrícula del Postgrau en Comunicació i lideratge polític, el qual serà presentat al Colpis el dia 12 de setembre, a les 18h. Totes les persones interessades poden inscriure’s a través del següent FORMULARI.

Aquesta diplomatura de postgrau sorgeix de la convicció de que les competències de lideratge en la política estan íntimament relacionades amb les competències comunicatives. Els seus objectius són:

– Progressar en el domini de tècniques de comunicació i interacció personal i mediàtica.
– Millorar la capacitat de construir discurs polític i social i de saber expressar-lo de forma eficient i adaptada a cada finalitat i circumstància.
– Aprofundir en el coneixement i la comprensió de les situacions comunicatives que és produeixen a l’àmbit del lideratge polític i social.

El postgrau, que s’impartirà en modalitat presencial, tindrà lloc entre el 29 de setembre i el 26 d’abril de 2019, a l’Escola de Postgrau, Facultat de Ciències de la Comunicació i instal·lacions externes.


El període de preinscripció finalitza el 10 de setembre.

DESCOMPTE PER ALS COL·LEGIATS/DES
El postgrau, que enguany enceta la 5a edició, té un cost de 1.890€, amb un preu rebaixat per als membres del Colpis, de 1.680€.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

DÍPTIC INFORMATIU

Share This