Notícies

octubre 10, 2016
EINES D’INNOVACIÓ EN LA GESTIÓ PÚBLICA: ÚLTIMES PLACES!
Ampliem termini d’inscripcions fins al 17 d’octubre!

Aquest curs desenvolupa alguns dels continguts dels esmentats eixos – escollits per la seva utilitat en qualsevol nivell de l’administració pública -cercant la seva aplicabilitat directa en l’àmbit de l’administració local.

L’objectiu del curs és el de conèixer estratègies, tècniques i experiències que permetin innovar a la gestió pública en aspectes referits al dimensionament dels recursos humans, la col·laboració público-privada, la promoció de la innovació en el funcionament i l’activitat de l’administració pública.

El curs constarà de tres sessions. A la primera es parlarà del dimensionament de plantilles; a la segona, de la col·laboració públicoprivada, i a la tercera, de l’estratègia Innogent de promoció de la innovació en l’administració pública.

El curs va especialment destinat a professionals de l’administració pública que desenvolupin funcions de comandament, tècnics d’àmbit generalista o sectorial, professionals de l’àmbit privat especialitzats en l’àmbit de la gestió pública així com a qualsevol persona interessada en el tema.

El curs tindrà lloc entre els dies 19 d’octubre i 2 de novembre, en horari de dimecres de 16h a 20h, a la seu del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

FITXER ADJUNT

FUTLLETÓ INFORMATIU

Share This