Notícies

maig 26, 2010
EL COL·LEGI CELEBRA UN SOPAR AMB JOAN PUIGCERCÓS, CANDIDAT D’ERC A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT

Durant la vetllada Joan Puigcercós va fer balanç d’aquesta legislatura valorant els grans acords nacionals adoptats en matèria d’educació, recerca i innovació, immigració, habitatge, etc.  i analitzant la feina feta per les diferents conselleries malgrat els obstacles amb què ha topat cadascuna d’elles. 

Així mateix, el president d’Esquerra va profunditzar en les relacions, cada vegada més positives,  entre el món local i la Generalitat de Catalunya, alhora que va posar èmfasi en la urgència de dur a terme una reorganització de l’Administració i una reducció del pressupost en sanitat.

El creixent grau d’obertura de l’economia catalana i la necessitat de control de les cabdals infrastructures del país, el joc de poder entre Catalunya i Espanya, el paper dels mitjans de comunicació en l’explicació de la informació política i econòmica, l’actual fraccionament de l’esquerra i l’impacte de l’onada migratòria van ser alguns dels temes tractats per Puigcercós entre altres.

L’àpat es va celebrar, com de costum, al restaurant Gran París de Barcelona, on van assistir una vintena de col·legiats i col·legiades amb els seus acompanyants.

ENLLAÇ D’INTERÈS

FOTOGRAFIES DEL SOPAR

Share This