Notícies

abril 06, 2009
EL COL·LEGI GESTIONA 103 OFERTES DE TREBALL EL PRIMER TRIMESTRE DE 2009
Prop d’un 20% més que l’any anterior

Aquest increment en el número d’ofertes laborals gestionades és una mostra del bon funcionament del servei de Borsa de Treball del Col·legi. I és que cada cop són més les empreses que confien en la nostra entitat alhora de difondre les seves ofertes de treball.

 

Tan sols fins el mes de març, les 103 ofertes gestionades suposen  ja el 33% del total d’ofertes tramitades durant 2008, 310.

 

Un servei per a col·legiats/des i empreses

Es tracta d’un servei totalment gratuït a disposició dels nostres col·legiats i col·legiades, com a receptors de les ofertes, i de les empreses, públiques o privades, com a emissors de les mateixes.

Qualsevol entitat interessada en fer difusió d’una oferta de treball ho pot fer mitjançat aquest mateix web. Només cal que entri a l’apartat Borsa de Treball /Àrea d’Empreses, del menú de l’esquerra, i empleni la fitxa de l’oferta. Un cop fet això la seva oferta laboral arribarà a prop de 2.000 professionals de la Ciència Política i la Sociologia.

 

Un servei exclussiu

Per accedir a aquestes ofertes cal ser membre del Col·legi. D’aquesta manera volem oferir un servei exclussiu a totes les persones col·legiades, per tal que disposin en el Col·legi d’un espai de referència on trobar feina.

Share This