Notícies

març 09, 2010
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 52 OFERTES LABORALS ELS DOS PRIMERS MESOS DE L’ANY

La Borsa de Treball del Col·legi és un servei gratuït i exclusiu per als col·legiats i col·legiades a través del qual aquests podran accedir a nombrosos llocs de treball oferts per empreses privades, administracions públiques, entitats i institucions diverses.

Un cop hagin introduït el seu Currículum Vitae, els interessats podran consultar i inscriure’s a les ofertes laborals vigents tant per mitjà del butlletí Infocolpis com del web del Col·legi (Borsa de Treball, àrea de col·legiats/des). 

Un servei també per a empreses

Cerqueu un professional per la vostra entitat o empresa? L’ús d’aquest servei per part de les empreses es realitza a través d’aquest web, www.colpis.cat, omplint la fitxa que es troba al menú Borsa de Treball, Àrea Empreses. A partir d’aquest moment més de 2.000 titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia tindran coneixement de l’oferta laboral publicada. Són moltes les empreses que fa anys que confien en nosaltres, i moltes altres les que s’adhereixen a aquest servei de manera continuada.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This