Notícies

setembre 14, 2011
EL COL·LEGI I EL CENTRE UNESCO DE CATALUNYA SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Un dels punts a destacar d’aquest conveni és el que fa referència a la formació contínua que ambdues institucions duen a terme, ja que les persones col·legiades podran accedir a la formació ofertada per UNESCOCAT en condicions avantatjoses, així com els membres d’aquest gaudiran d’un preu especial respecte als cursos del Col·legi.

 

Amb aquest acord, ambdues entitats s’han compromès a proposar i coordinar iniciatives amb l’objectiu de promoure línies de treball conjuntes. D’altra banda, els membres d’una i altra entitat estaran al corrent de totes les activitats organitzades tant de forma independent com de manera conjunta pel Col·legi i pel Centre UNESCO.

 

El conveni va ser signat per la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, i pel director de l’UNESCOCAT, el Sr. Miquel Àngel Essomba.

 

L’UNESCOCAT
El Centre UNESCO de Catalunya – Unescocat es va crear l’any 1984 amb el propòsit de fer present la UNESCO a Catalunya i, alhora, la cultura i llengua catalanes a la UNESCO. Avui, el centre aposta per esdevenir un referent en la gestió de la diversitat i reafirmar el compromís amb els valors essencials dels drets humans, la cultura de la pau, la pluralitat cultural, la biodiversitat i el diàleg entre les cultures.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This