Notícies

setembre 13, 2011
EL COL·LEGI I HORITZÓ EUROPA PRESENTEN LA REVISTA ÀMBITS: ‘EUROPA DESPRÉS DE LISBOA’
El 15/9, a l’Aula Europa

‘Europa després de Lisboa: quoi de neuf?’ és el títol del darrer número de l’Àmbits, en el qual s’analitzen les noves pautes marcades pel Tractat de Lisboa i els canvis que aquest operarà en els estats membres de la Unió Europea. Es tracten qüestions com la crisi del deute sobirà a la zona euro, les darreres tres presidències rotatòries, la política d’ampliació de la Unió, la Política Europea de Veïnatge, el Servei Europeu d’Acció Exterior, la defensa, els nous elements de democratització per als ciutadans europeus i el paper de les llengües minoritàries.

 

La revista serà presentada per dos dels seus articulistes, Josep Coll, ambaixor de la Unió Europea a la República de Cap Verd i Elena Rodríguez-Espinar, llicenciada en dret i secretària d’Horitzó Europa. Presenta i modera l’acte la degana del Col·legi, Anna Parés. La cloenda anirà a càrrec del president d’Horitzó Europa, el Sr. Kolja Bienert.

 

La presentació tindrà lloc el proper dijous dia 15 de setembre, a les 19 hores, a l’Aula Europa (seu de les institucions europees a Barcelona, Passeig de Gràcia 90, Barcelona). L’entrada és lliure. Totes les persones interessades han de confirmar la seva assistència a través del correu electrònic activitats@colpis.cat o bé trucant al telèfon 93 241 41 22.

 

 

FITXER ADJUNT

MÉS INFORMACIÓ

Share This