Notícies

febrer 29, 2016
EL COL·LEGI, MOLT SATISFET AMB LA NOVA VISITA AL PARLAMENT EUROPEU

En aquesta ocasió, el cinquè viatge a la capital europea realitzada pel Col·legi, van ser 14 els col·legiats que varen poder conèixer de prop la institució.

Així, durant el viatge es visità la Delegació de la Generalitat davant de la Unió Europea, on vàrem ser rebuts pel representant permanent Amadeu Altafaj, i el Parlament, on es va seguir una sessió plenària així com una reunió amb diversos eurodiputats catalans (Ernest Maragall i Josep Maria Terricabras, d’ERC-NE.cat; Ramon Tremosa, CDC; Santiago Fisas, PP; Javier Nart, de C’s; i Maria Teresa Giménez Barbat, d’UPyD), com també una trobada amb el portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch.

També vàrem tenir l’oportunitat d’organitzar amb l’Associació Horitzó Europa un debat sobre Opinió Pública i Agenda-Setting a escala europea, que podreu visionar a l’enllaç inferior.

Des d’aquestes línies volem agrair a tots els assistents a aquest viatge la seva participació, esperant que hagi estat una agradable i interessant experiència per a tots ells.

ENLLAÇ D’INTERÈS

VÍDEO DEL DEBAT

Share This