Notícies

abril 29, 2009
EL COL·LEGI PARTICIPA AL DIA DE L’EMPRENEDOR
Els 20 i 21 de maig

Gairebé 200 activitats gratuïtes de coneixement i més de 5.500 participants es van donar cita a l’edició anterior. Aquest any el programa del Dia de l’Emprenedor es torna a concentrar en diversos blocs on tindran cabuda espais d’assessorament, trobada de xarxes d’emprenedors, tallers, conferències i càpsules, entre d’altres activitats.

 

Precisament és a una d’aquestes càpsules on, un any més, participarà el Col·legi. Dins el programa de Càpsules Crea posarem a disposició de tota persona interessada l’espai “Estudis de mercat: tècniques i fonts d’informació”. Amb aquesta càpsula volem analitzar les tècniques d’investigació i les fonts d’informació més adequades per a recollir dades que ens ajudin a comprendre el mercat i millorar així el vostre servei o producte. La càpsula anirà a càrrec de Maria Lluïsa Solé, professora titular de màrqueting del departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona.

 

D’altra banda, un cop més tornarem a ser presents a l’espai Assessora’t, dins l’aparat de Màrqueting. Es tracta d’una oportunitat per disposar d’un assessorament personalitzat d’acord amb la vostra idea de negoci, amb experts de més d’una vintena d’entitats diferents.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This