Notícies

maig 31, 2010
EL COL·LEGI PARTICIPA AL “DIA DE L’EMPRENEDOR”
16 i 17 de juny (Barcelona)

Aquesta iniciativa, ideada per Barcelona Activa l’any 2001, es consolida com l’esdeveniment de referència de la iniciativa emprenedora i el creixement empresarial. A més de comptar amb un complet programa de conferències i tallers de temàtiques diverses, el Dia de l’Emprenedor enguany estarà més orientat al negoci i al networking i esdevindrà més participatiu i internacional.

En representació del Col·legi, Maria Lluïsa Solé Moro, professora de Màrqueting del Departament d’Economia i Organització d’Empresa de la UB presentarà la ponència El que has de conèixer del mercat abans d’obrir un negoci. Aquesta es durà a terme el dia 16 de juny a les 15.30 hores i tindrà com a objectiu analitzar els diferents factors que influeixen en el desenvolupament dels projectes d’empresa i que cal conèixer (entorn, sector, competència, proveïdors, clients, etc.).

Així mateix, el Col·legi estarà present a l’apartat de Màrqueting i Vendes de l’espai Assessora’t en el qual experts de més d’una vintena d’entitats oferiran assessorament personal i atenció a possibles consultes sobre varis camps.

El Dia de l’Emprenedor tindrà lloc a la Fira de Barcelona Montjuïc (Av. Reina Maria Cristina, S/N).

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This