Notícies

abril 20, 2011
EL COL·LEGI PARTICIPARÀ A MOLTES DE LES ACTIVITATS DEL IV CONGRÉS DE JOVES SOCIÒLEGS
Els dies 29 i 30 d’abril

El Col·legi serà present en aquesta edició del Congrés d’una forma molt àmplia, tant  per part dels membres de l’entitat com dels propis col·legiats i col·legiades.

La degana del Col·legi, Anna Parés, formarà part del Comitè Científic del Congrés, on també es troben alguns col·legiats, com Jordi Feu, Oscar Prieto, Montse Simó  i Carlota Solé. Tanmateix, el Comitè Organitzador està format també per alguns dels nostres membres entre ells Sílvia Casola i Xavier Tenorio.

 

Durant el Congrés s’organitzaran una sèrie de grups de treball, els quals tenen com a objectiu donar veu a les diferents línies de recerca i interessos dels participants en el Congrés, molts d’ells estan composts també per persones col·legiades.

 

El Col·legi també intervindrà, a través de la Cap de Formació, Vanessa Maxé, a la taula rodona ‘L’ofici de la sociologia: tres horitzons paral·lels’, que tindrà lloc divendres dia 29 d’abril, de 12.00 a 13.30 hores, a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.

D’altra banda, tindrà lloc una sessió d’orientació professional, que consistirà en un espai obert al diàleg en el que de forma simultània cinc professionals de la sociologia, de perfils i orientacions professionals diferents, explicaran la seva experiència, amb Isidor Torres, director de la consultora Planifica, en l’espai ‘Empresa privada/consultoria’.

 

Finalment, com es va fer en l’edició passada, el Col·legi i l’associació Joves en Sociologia (JS!) han arribat a un acord pel qual la quota de col·legiació per l’any 2011 serà gratuïta per a totes aquelles persones inscrites en el IV Congrés Català de Joves Sociòlegs i que estiguin en condicions de col·legiar-se.

 

‘JOVES PERSPECTIVES

El lema d’aquest nou congrés, “Joves perspectives”, respon, segons els seus organitzadors, a l’interès d’evocar les nocions de futur, innovació i expectatives inherents a la joventut i  al desenvolupament professional de sociòlegs i sociòlogues.

Els objectius i les temàtiques del congrés giraran doncs entorn al futur professional dels joves sociòlegs, tractant alhora qüestions com el potencial de les seves aportacions en les línies teòriques, tècniques, nous enfocaments i usos de la Sociologia.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This