Notícies

gener 27, 2020
EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A PROMUNSA
Per omissió en una convocatòria

En la seva tasca constant de representació del col·lectiu de politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s, el Col·legi va presentar un escrit d’al·legació al senyor Xavier Pagès Mercadal, president del Consell d’Administració de la societat Promocions Municipals Santjustenques S.A. (Promunsa), amb motiu de l’omissió de titulats i titulades en Ciències Polítiques i de l’Administració a les bases  per a la provisió del lloc de treball de gerent de l’empresa municipal de Sant Just Desvern, convocada el passat 16 de desembre.

 

Malgrat que l’empresa municipal no ha tingut en compte als titulats/des en Ciències Polítiques i de l’Administració per a optar a la plaça esmentada, el Col·legi defensa que les tasques del lloc de treball que s’han de dur a terme es corresponen plenament amb les competències professionals dels/les titulats/des en Ciències Polítiques i de l’Administració.

 

Per aquest motiu, el passat 21 de gener el Col·legi va sol·licitar que es permeti la participació de les persones titulades en Ciència Política per la plaça de gerent.

 

Share This