Notícies

gener 19, 2010
EL COL·LEGI SOL·LICITA LA REVISIÓ DE DUES CONVOCATÒRIES D’OFERTA PÚBLICA D’OCUPACIÓ

El passat 13 de gener, la degana del Col·legi, Anna Parés va enviar un escrit l’alcalde de l’Ajuntament de Ripollet, on demanava la revisió de les bases per a la convocatòria d’una plaça de tècnic/a d’Atenció a la Dona i Diversitat Ciutadana. Aquestes demanaven com a requisit estar en possessió del títol de diplomat en Educació Social, o bé llicenciat en Pedagogia, Psicologia, Sociologia o Dret, ometent per tant als titulats i titulades en Ciències Polítiques i de l’Administració.

No obstant això, les tasques que es detallen a la definició del lloc de treball de l’esmentada convocatòria coincideixen plenament amb les competències professionals dels politòlegs, motiu pel qual des del Col·legi ha estat sol·licitada aquesta revisió.

Tanmateix, el passat dia 7 de gener va ser enviat un escrit a l’alcalde de Corbera de Llobregat on sol·licitàvem la revisió de la convocatòria d’una plaça de tècnic/a d’Immigració, on s’especifica com a requisit la titulació en Educació Social o equivalent. Des del Col·legi reivindiquem la presència de sociòlegs i politòlegs en aquestes bases.

ESCRIT AJUNTAMENT DE RIPOLLET

ESCRIT AJUNTAMENT DE CORBERA DE LLOBREGAT  

Share This