Notícies

gener 14, 2011
EL COL·LEGI VA REALITZAR 68 ORIENTACIONS LABORALS DURANT 2010

Des del Col·legi som conscients de la importància d’una bona planificació a l’hora de cercar una nova feina o de canviar-ne l’actual. És per això que oferim un servei d’orientacions laborals totalment gratuït i personalitzat a tots els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en rebre el nostre assessorament.

Així, durant l’orientació, estudiem el vostre perfil curricular i us informem sobre les sortides professionals a les quals podeu optar, la situació del mercat laboral en l’àmbit al qual us voleu dedicar i els recursos de que disposeu per a trobar feina en aquell camp on voleu dirigir la vostra carrera professional.

Es tracta d’un servei totalment exclusiu per als nostres col·legiats i col·legiades, que amb la demanda continuada de peticions per a rebre’l constaten el bon funcionament i l’eficàcia del mateix.

Si esteu interessats/des en rebre una orientació laboral només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 93 241 41 22 o bé a través del correu colpis@colpis.cat.

Share This