Notícies

octubre 21, 2010
EL COL·LEGI VISITARÀ BRUSSEL·LES EL PROPER NOVEMBRE
25 D’OCTUBRE: ÚLTIM DIA PER A INSCRIURE’S

Els dies 11 i 12 del proper mes de novembre el Col·legi visitarà per tercer cop la capital d’Europa. La visita d’enguany inclourà l’assistència al Parlament Europeu, amb la possibilitat de presenciar una sessió plenària, així com la visita a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les i al Comitè de Regions. També aprofitarem aquesta ocasió per reunir-nos amb un grup de politòlegs i sociòlegs catalans  residents a la ciutat belga.

 

Com en les dues ocasions anteriors comptem amb la possibilitat de subvencionar parcialment el viatge mitjançant una aportació de 150 euros per col·legiats/des que s’abonarà un cop s’hagi realitzat l’estada. El Col·legi es fa responsable de l’organització de l’acte, però els desplaçaments, allotjament i àpats són a lliure elecció dels visitants. 

 

El termini per a inscriure’s finalitza el dilluns 25 d’octubre, moment a partir del qual tancarem la llista d’assistents. Totes les persones interessades s’hauran de posar en contacte amb el Col·legi escrivint un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat.

FITXER ADJUNT

PROGRAMA DE LA VISITA

Share This