Notícies

setembre 18, 2013
EL COL·LEGI PARTICIPA AL FÒRUM 2012 CATALUNYA 21. TERRITORI I URBANISME. ESTAT I ALTERNATIVES

Per a l’SCOP, entitat filial de l’Institut d’Estudis Catalans i hereva del Congrés de Cultura Catalana, aquest Fòrum ha de servir com a una plataforma de pensament, diàleg, debat i resposta. Es tracta doncs d’un procés de treball col·lectiu que produeixi reflexions i sobretot alternatives, i que culminarà amb la celebració d’un Congrés a la primavera de 2014, data encara per determinar.

El Fòrum treballa al voltant de 12 Grups de Diàleg coordinats tots ells per professionals, en els quals es tracten temes com ara l’escenari ambiental, mobilitat i transport públic, ètica en la pràctica de l’urbanisme, ruralitat, sol i habitatge, entre d’altres. Es poden consultar tots els Grups de Diàleg en el següent enllaç.

Des del Col·legi, per a facilitar la participació dels col·legiats i col·legiades interessats, volem organitzar un grup de reflexió i diàleg sobre els tres eixos troncals del grup 7: la gestió de la participació ciutadana, la millora de la transparència i dels procediments i el paper dels professionals. L’objectiu de la nostra proposta és oferir idees, alternatives i propostes al respecte. També resta oberta la possibilitat de treballar sobre qualsevol dels altres grups de treball. Totes les persones interessades en participar en aquest grup de reflexió han de comunicar-ho enviant un correu electrònic a comunicacio@colpis.cat

Podeu seguir el Fòrum a Facebook, a https://www.facebook.com/territori

Participa a l’enquesta adreçada als professionals del sector
Des del grup de Diàleg 7, on participa el Col·legi, han preparat una enquesta adreçada als professionals del sector per a conèixer quina percepció de la realitat professional tenen els tècnics que hi treballen. En Joan Barba, relator d’aquest Grup, és la persona responsable i a la qual arribaran directament les enquestes complimentades.

Preguem la vostra participació. Podeu fer-ho clickant en aquest enllaç

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This