Notícies del Col·legi

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

A la reunió també hi era present el Sr. Joan Jaume, secretari d’administració i funció pública del departament de la Presidència.

Aprofitant la trobada es van plantejar reptes i inquietuds com ara la futura llei d’ocupació pública, com segueix l’estratègia contra la corrupció, la reforma en general de l’administració amb relació als àmbits que reflecteix el document del FERA, l’estatut del directiu públic, el rendiment de comptes, l’avaluació del compliment per part dels funcionaris/es i l’actual procés de selecció del cos superior de la Generalitat.

La consellera va constatar la desafecció política i institucional de la ciutadania i va mostrar el seu convenciment que el rol de politòlegs/logues i sociòlegs/logues és important per la visió estratègica.

Últimes notícies

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

KIT DIGITAL PER A AUTÒNOMS I EMPRESES 

L’Institut d’Estudis de l’Autogovern, l’Associació Catalana de Ciència Política i el Colpis organitzem aquest seminari sobre els elements clau per a un disseny electoral.

read more
Share This