Notícies del Col·legi

EL COLPIS S’ADHEREIX A LA INICIATIVA ‘DÓNDE ESTÁN ELLAS’ PROMOGUDA PER L’OFICINA DEL PARLAMENT EUROPEU A ESPANYA

 

El Colpis, a través de la seva Junta de Govern i a proposta de la Comissió de Gènere, s’ha adherit a la iniciativa #DóndeEstánEllas, una iniciativa que neix en el març del 2018 de la mà de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya amb l’objectiu de visibilitzar la presència de dones expertes a l’espai públic, especialment com a ponents en debats, esdeveniments i conferències sobre assumptes europeus.

Un compromís per:

– Evitar panells d’experts completament masculins (all-male panels) assegurant sempre que sigui possible la participació de dones expertes.
– Visibilitzar i celebrar el paper i la contribució de les dones al progrés de la Unió Europea en els diferents àmbits.
– Promoure la creació de xarxes d’expertes que en facilitin la visibilitat.
– D’aquesta manera, els signants de #DóndeEstánEllas es comprometen a dur a terme un recompte intern que analitzi cada any quantes dones expertes com a ponents han participat en els seus esdeveniments, amb el compromís d’anar millorant la xifra progressivament.

MÉS INFORMACIÓ

Últimes notícies

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

COL·LOQUI AMB LA CÈLEBRE POLITÒLOGA NORD-AMERICANA JANE MANSBRIDGE

El 28 de febrer de 2022 el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya va tenir l’oportunitat, gràcies a l’editorial Gedisa, de mantenir un interessant col·loqui amb la cèlebre politòloga nord americana, la Dra. Jane Mansbridge, amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Democracia. Amistad y pugna’, editat per Gedisa.

read more
EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

EL COLPIS ES REUNEIX AMB L’HONORABLE CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA, LA SRA. LAURA VILAGRÀ

El passat 29 de març el degà, Jordi Pacheco; el director, Antoni Biarnés; el responsable de la Comissió de Gestió Pública, Josep Oller, i Montse Perals, de la Junta del Colpis, van assistir a una reunió amb l’Honorable Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Laura Vilagrà, a qui se li va fer entrega del seu carnet de col·legiada, en la seva qualitat de politòloga.

read more
Share This