Notícies del Col·legi

EL COLPIS S’ADHEREIX A LA INICIATIVA ‘DÓNDE ESTÁN ELLAS’ PROMOGUDA PER L’OFICINA DEL PARLAMENT EUROPEU A ESPANYA

 

El Colpis, a través de la seva Junta de Govern i a proposta de la Comissió de Gènere, s’ha adherit a la iniciativa #DóndeEstánEllas, una iniciativa que neix en el març del 2018 de la mà de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya amb l’objectiu de visibilitzar la presència de dones expertes a l’espai públic, especialment com a ponents en debats, esdeveniments i conferències sobre assumptes europeus.

Un compromís per:

– Evitar panells d’experts completament masculins (all-male panels) assegurant sempre que sigui possible la participació de dones expertes.
– Visibilitzar i celebrar el paper i la contribució de les dones al progrés de la Unió Europea en els diferents àmbits.
– Promoure la creació de xarxes d’expertes que en facilitin la visibilitat.
– D’aquesta manera, els signants de #DóndeEstánEllas es comprometen a dur a terme un recompte intern que analitzi cada any quantes dones expertes com a ponents han participat en els seus esdeveniments, amb el compromís d’anar millorant la xifra progressivament.

MÉS INFORMACIÓ

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This