Notícies

novembre 07, 2017
EL COLPIS S’ADHEREIX A UN COMUNICAT DE LA INTERCOL·LEGIAL EN SUPORT DEL GOVERN DE LA GENERALITAT
El Colpis s’ha adherit al següent comunicat de la sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial:

Col·legis Professionals en suport al Govern de la Generalitat
Els Col·legis sotasignants, membres de la sectorial ‘Social, ensenyament i humanitats’ de la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, manifesten el seu rebuig a les darreres actuacions de l’Estat espanyol i expressen ple suport al Govern de la Generalitat de Catalunya democràticament escollit. Ens preocupa, a més, l’impacte que aquestes actuacions poden comportar sobre el benestar emocional de la ciutadania.
Considerem inadmissible que es privi de llibertat a persones per motius polítics en el marc d’un Estat democràtic i de dret que hauria de protegir els drets civils i les llibertats fonamentals de tota la ciutadania.
La indignació que ja vàrem sentir amb l’empresonament injustificat i desproporcionat dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, s’agreuja ara amb el dels nostres legítims representants: Oriol Junqueras, Dolors Bassa, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Meritxell Borràs i Joaquim Forn.
Entenem que la judicialització d’un conflicte polític dificulta enormement la seva resolució per la via del diàleg i demanem, per tant, l’alliberament d’aquestes deu persones com a punt de partida per dialogar i treballar en el terreny polític.
No podem renunciar a la democràcia. No podem renunciar als drets i a les llibertats fonamentals. Avui, més que mai, democràcia i llibertat.

· Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
· Col·legi de Pedagogs de Catalunya
· Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya
· Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya
· Col·legi Oficial de Bibliotecaris – Documentalistes de Catalunya


6.11.2017
Share This