Notícies

setembre 29, 2017
EL COLPIS S’ADHEREIX AL MANIFEST DE LA SECTORIAL SOCIAL DE LA INTERCOL·LEGIAL

Els membres d’aquesta sectorial són, a banda del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de llicenciats en educació física i ciencies de l’activitat física i de l’esport de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris – Documentalistes de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya.

 

Aquesta sectorial, subscriu el següent manifest:

A Barcelona, el 28 de setembre del 2017, la Sectorial Social, Ensenyament i Humanitats  de la Intercol·legial manifesta que:

1. Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

2. Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint aquests dies per part del Govern i els organismes de l’Estat.

3. Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica, ferma i continuada en defensa de les institucions i dels drets fonamentals.

4. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva, i, per això, instem les institucions europees i internacionals a vetllar perquè així sigui.

5. Ens comprometem a respondre de manera coordinada i continuada davant de qualsevol acció repressiva més i no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.

Share This