Notícies

novembre 22, 2018
EL COLPIS S’ADHEREIX AL MANIFEST PER COMMEMORAR EL DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES
El 25 de novembre

Des de la Comissió de Gènere del Colpis ens hem adherit al manifest unitari per commemorar el proper 25 de novembre el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, centrat per segon any consecutiu en la visibilització, sensibilització i lluita contra les violències sexuals. El contingut d’aquest Manifest, redactat enguany per la periodista Ariadna Oltra, està consensuat per la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. Un any més, podeu deixar constància de la vostra adhesió al Manifest a través d’aquest formulari.

En el web de l’Institut Català de les Dones trobareu els materials de la campanya institucional de sensibilització d’aquest any #LliuresISensePor, amb el lema “Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals”. Així mateix, enllacen informació sobre els actes institucionals que s’organitzen al voltant del dia 25 de novembre i l’accés a la Guia de recursos sobre violència masclista. 


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This