Notícies

novembre 25, 2019
EL COLPIS S’ADHEREIX AL MANIFEST UNITARI 25-N 2019
Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones

Amb l’objectiu visibilitzar i reflexionar sobre la violència contra les dones i, a iniciativa de la Comissió de Gènere del Colpis, us informem que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya subscriu el manifest unitari per a commemorar el 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de Gènere Envers les Dones d’enguany, impulsat per l’Institut Català de les Dones, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

El manifest es llegirà avui dilluns al matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona. El degà del Col·legi, Jordi Pacheco, hi assisteix en representació del Colpis.

Adjuntem el Dossier Estadístic de Violències Masclistes 2019, elaborat amb dades de l’Observatori per la Igualtat de Gènere, del qual formem part a través de la representació de les col·legiades Lídia Arroyo i Eugènia Bretones (Comissió Gènere del Colpis).

En aquest enllaç podeu trobar informació sobre alguns dels actes institucionals del 25-N que es portaran a terme a diferents punts del territori català, per posar en valor la lluita constant dels moviments feministes així com la valentia de les dones que es troben en situació de violència masclista, les que l’han superada i en memòria de les que han estat assassinades.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This