Notícies

juliol 13, 2018
EL COLPIS US CONVIDA AL CINEMA! VEUREM ‘MARY SHELLEY’
Dimecres 18 de juliol

Us apunteu a una sessió de cine amb nosaltres? El Colpis us convida a veure ‘Mary Shelley’, dirigida per Haifaa Al-Mansour, la qual es va estrenar divendres 13 de juliol.

SINOPSI:

La nova pel·lícula de la directora Haifaa Al-Mansour és un drama gòtic romàntic que retrata part de la vida de la popular escriptora Mary Wollstonecraft. Protagonitzada per l’actriu Elle Fanning (‘Dones del segle XXI’), que interpreta l’escriptora Mary Wollstonecraft, narra l’apassionant història d’amor entre l’autora i el poeta Percy Shelley. La història se centra en Mary Wollstonecraft Godwin, una jove brillant i imaginativa que als 16 anys s’enamora del poeta Percy Bysshe Shelley, amb qui es casa. Mary se sent fascinada per temes macabres i turmentada per la mort de la seva mare, una escriptora i filòsofa feminista que va morir poc després del naixement de la protagonista. Quan Mary coneix a Lord Byron, amic del seu marit, sorgeix el desafiament d’escriure una història de fantasmes, arribant a la idea que es convertirà en la seva obra mestra: ‘Frankenstein o el modern Prometeu‘, publicada el 1818, quan ella només tenia 20 anys. [+]
 

LLOC I DATA

– Presentació de la pel·lícula: a les 18.30h, a la seu del Colpis (c/ Roger de Llúria, 155-157, entl. 1a, Barcelona). A la finalització anirem junts cap al cinema. Si algú no pot assistir a la presentació pot anar directament a l’entrada del cine.

– 19.15h: entrada al cinema, Yelmo Cines Comèdia (Pg. de Gràcia, 13, Barcelona). Es prega màxima puntualitat! A les 19.25h ja no podrem repartir les entrades d’aquelles persones que encara no hagin arribat. 

El cost d’aquesta activitat és 0, esteu convidats i convidades! Si voleu podeu venir acompanyats/des pels vostres amics, familiars, parelles… però el Colpis només pagarà l’entrada als nostres col·legiats i col·legiades.

Es imprescindible inscriure’s a través d’aquest ENLLAÇ. El termini per a apuntar-se  finalitza dimarts a les 17h. Si a posteriori de la vostra inscripció hi ha qualsevol canvi, si us plau feu-nos-ho saber trucant al 93 241 41 22 o bé escrivint-nos a colpis@colpis.cat

ENLLAÇ D’INTERÈS

APUNTEU-VOS!

Share This