Notícies

octubre 29, 2015
EL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA VALORARÀ LA POSSIBILITAT QUE ELS POLITÒLEGS/GUES PUGUIN PARTICIPAR EN ELS PROCESSOS SELECTIUS PER ALS COSSOS DE GESTIÓ I TRAMITACIÓ PROCESSAL I ADMINISTRATIVA

El passat dia 23 de setembre, el Col·legi va enviar un escrit d’al·legació a la Secretària de Relacions amb l’Administració de Justícia, la Sra. Maria Josep Feliu i Morell, en motiu de l’omissió dels titulats en Ciències Polítiques de la possibilitat d’accés a aquest procés selectiu, segons es recull a la resolució JUS/1734/2015, de 24 de juliol, per la qual es convoca el procés selectiu per a la constitució de les borses de personal interí dels cossos de metges forenses, de gestió processal i administrativa i auxili judicial al servei de l’Administració de Justícia de Catalunya. Ara, després de la gestió per part del Col·legi, el departament de Justícia estudiarà si aquesta exclusió és pertinent.

En efecte, la Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics de la Conselleria s’ha posat en contacte amb el Col·legi per tal de valorar aquesta incorporació com a possible mèrit en futures convocatòries.

Share This