Notícies del Col·legi

“EL FINAL DE LA XII LEGISLATURA AL PARLAMENT DE CATALUNYA: ENTRE LA INESTABILITAT I LA PANDÈMIA DE LA COVID-19”. Dr. JOAN RIDAO 

El Dr. Joan Ridao, professor agregat de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona, lletrat del Parlament de Catalunya (s.e.) i director de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern, ens ofereix l’anàlisi de l’any parlamentari 2020, el darrer de la XIIa legislatura del Parlament de Catalunya (2017 – 2020). 

Es tracta del primer document d’una col·lecció; us mantindrem informats sobre les futures publicacions. 
En aquest primer número el Dr. Joan Ridao ens exposa l’activitat parlamentària del 2020, la qual resulta especialment interessant perquè a les dinàmiques polítiques que provenien d’anys enrere, incloses les decisions judicials que han impactat sobre la vida parlamentària, se li ha sumat l’emergència inesperada de la Covid-19, que ha impactat sobre l’organització i l’activitat legislativa. Així, aquest text detalla i sistematitza la vida parlamentària a Catalunya, el que constitueix un instrument imprescindible per poder formar-se una opinió fonamentada sobre les vicissituds de la institució central de la nostra vida política.

Així, en aquesta publicació trobareu informació relativa a la composició i òrgans de la Cambra, l’organització i activitats dels òrgans parlamentaris, l’activitat legislativa, l’activitat d’impuls i control, així com els processos constitucionals i altres actuacions judicials relacionades amb el Procés. 

CONSULTA EL TEXT 

  

 

Últimes notícies

Share This