Notícies del Col·legi

“EL FINAL DE LA XII LEGISLATURA AL PARLAMENT DE CATALUNYA: ENTRE LA INESTABILITAT I LA PANDÈMIA DE LA COVID-19”. Dr. JOAN RIDAO 

El Dr. Joan Ridao, professor agregat de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona, lletrat del Parlament de Catalunya (s.e.) i director de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern, ens ofereix l’anàlisi de l’any parlamentari 2020, el darrer de la XIIa legislatura del Parlament de Catalunya (2017 – 2020). 

Es tracta del primer document d’una col·lecció; us mantindrem informats sobre les futures publicacions. 
En aquest primer número el Dr. Joan Ridao ens exposa l’activitat parlamentària del 2020, la qual resulta especialment interessant perquè a les dinàmiques polítiques que provenien d’anys enrere, incloses les decisions judicials que han impactat sobre la vida parlamentària, se li ha sumat l’emergència inesperada de la Covid-19, que ha impactat sobre l’organització i l’activitat legislativa. Així, aquest text detalla i sistematitza la vida parlamentària a Catalunya, el que constitueix un instrument imprescindible per poder formar-se una opinió fonamentada sobre les vicissituds de la institució central de la nostra vida política.

Així, en aquesta publicació trobareu informació relativa a la composició i òrgans de la Cambra, l’organització i activitats dels òrgans parlamentaris, l’activitat legislativa, l’activitat d’impuls i control, així com els processos constitucionals i altres actuacions judicials relacionades amb el Procés. 

CONSULTA EL TEXT 

  

 

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This