Notícies del Col·legi

EL PREMIS MIQUEL CAMINAL I ANNA ALABART ALS MILLORS TFG EN CIÈNCIA POLÍTICA I SOCIOLOGIA SERAN ENTREGATS EL 20 DE DESEMBRE DE 2022

El 20 de desembre tindrà lloc l’entrega dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors TFG en Ciència Política i en Sociologia 2022. Serà al Palau Robert, de Barcelona. 

Dimarts 20 de desembre el Palau Robert de Barcelona acollirà un cop més l’entrega dels Premis Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau en les categories de Ciència Política i de Sociologia.

Com sabeu, es tracta de la cinquena edició d’aquests premis, impulsats pel Colpis. L’objectiu d’aquest premi és identificar i reconèixer el talent emergent.

El jurat de la present edició ja s’ha reunit per a dictaminar els treballs guanyadors així com els accèssits, els quals seran anunciats durant l’acte del dia 20, sobre el qual us anirem informant properament. Aquesta és la composició del jurat d’enguany:

JURAT CIÈNCIA POLÍTICA
-Catedràtic emèrit Joan Botella (UAB)
-Dra Anna Sanz (UB)
-Dra Anaïs Varo (UdG)
-Dr Jordi Pacheco (UB/UOC)

JURAT SOCIOLOGIA I FILOSOFIA, POLÍTICA I ECONOMIA
-Professora Lídia Arroyo (UOC)
-Dra Maria Rodó (UPF)
-Dra Pilar Carrasquer (UAB)
-Professor associat Antoni Biarnés (UB/UAB)

MÉS INFORMACIÓ

INSCRIPCIONS A L’ENTREGA DEL PREMI

Últimes notícies

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

EUGÈNIA BRETONES COMPAREIX EN UNA PONÈNCIA AL SENAT

La col·legiada Eugènia Bretones compareix en una ponència al Senat per parlar sobre l’estudi de l’impacte de gènere de la crisi de la Covid19. Durant la sessió al Senat es va presentar també una declaració del Colpis i diverses propostes per a afrontar l’impacte de la Covid19 amb perspectiva de gènere.

read more
Share This