Notícies

juny 06, 2017
ELECCIONS A LA JUNTA DE GOVERN DEL COLPIS
Tindran lloc el proper 15 de juny

Tots els col·legiats que així ho desitgin poden passar per la seu del Col·legi el dia 15 de juny de 10:00 a 19:00 per dipositar el seu vot. Enguany, per tal de facilitar al màxim la participació dels Col·legiats, la votació presencial també serà electrònica (quelcom ja previst a l’article 46 dels nostres Estatuts).

Així mateix, aquells que no puguin passar a votar a la seu del Col·legi també poden fer-ho electrònicament entre les 10:00 hores del dia 13 de juny fins a les 19:00 hores del dia 15 de juny. 

EXPLICACIÓ DEL FUNCIONAMENT DEL VOT ELECTRÒNIC

Dimarts 13 de juny, a les 9:00 hores, se t’enviarà un mail des de l’adreça secretaria@colpis.cat. Amb aquest correu, des del mateix dimarts a les 10:00 fins al dijous 15 a les 19:00, podràs emetre el teu vot de forma telemàtica fent clic al link que rebràs i així accedir a la plataforma de vot, on t’hauràs d’identificar amb el teu Número de col·legiat. Només caldrà que segueixis les instruccions de la plataforma per guiar-te en el procés de votació.

Cas que no rebessis el mail d’invitació a vot, fes-nos-ho saber i te’l farem arribar. Si no recordes el teu número de col·legiat, posa’t també en contacte amb Secretaria del Colpis.

VOT PER CORREU POSTAL

D’altra banda, en cas que vulguis votar per correu postal cal que segueixis les instruccions que adjuntem en aquest link.

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Les votacions a la Junta de Govern del Colpis es tancaran a les 19:00 del 15 de juny. Acte seguit es durà a terme l’Assemblea Extraordinària amb el següent ordre del dia:

1.    Obertura de l’Assemblea extraordinària.
2.    Tancament d’urnes, recompte de vots i proclamació de resultats. 
3.    Presa de possessió de la nova Junta de Govern.
4.    Paraules del nou degà del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.
5.    Presentació de les línies d’actuació estratègiques 2017 – 2021 i posterior debat amb els assistents a l’acte.
6.    Precs i preguntes.
7.    Paraules de felicitació a la nova Junta i finalització de l’Assemblea extraordinària.

Podeu consultar les propostes i comentaris dels candidats i tenir més informació sobre les eleccions a la Junta de Govern del Colpis a través del hashtag #eleccionsCOLPIS15dejuny

ENLLAÇ D’INTERÈS

VOT PER CORREU POSTAL

Share This